Acasă » Inscriere Clasa I si Pregatitoare » Oferta educațională

decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meniu

Oferta educațională

HPIM2368Scoala Gimnaziala este situata in Comuna Batrani, Judetul Prahova. Elevii si cadrele didactice din scoala isi desfasoara activitatea în doua cladiri cu  avand 8 sali de clasa.

Institutia noastra asigura scolarizarea tuturor copiilor din circumscriptia arondata si nu numai, pregatirea suplimentara a elevilor de clasa a VIII-a, in vederea sustinerii testelor nationale, cultivarea si dezvoltarea predispozitiilor native ale elevilor, pentru obtinerea unor rezultate deosebite, cresterea increderii si implicarii parintilor in activitatea desfasurata, prin comunicarea permanenta scoala – familie, atat privind capacitatile copiilor, cat si rezultatele obtinute, stimularea dorintei de autodepasire.

Oferta educationala a scolii este generoasa si atent conceputa in asa fel incat procesul instructiv-educativ sa fie centrat pe elev si sa respecte particularitatile de varsta, interesele si aptitudinile elevilor.

Cadrele didactice ale scolii beneficiaza de o buna pregatire profesionala, de o bogata experienta, dar si de pasiune si daruire, ceea ce le permite organizarea si desfasurarea unui proces instructiv – educativ de calitate, reflectat in rezultatele de exceptie obtinute de elevii nostri la testarile nationale si olimpiadele scolare.

Elevii si cadrele didactice beneficiaza de o biblioteca cu peste 8000 de volume, de un cabinet de informatică. Finantarea scolii se face de la bugetul de stat (plata salariilor, reparatiilor curente, utilitatilor, dotarea cu manuale si alte materiale didactice auxiliare) si din surse extrabugetare provenite din sponsorizari, donatii.

Personalul scolii este format din 26 cadre didactice, 1 persoane angajate ca personal didactic-auxiliar si 5 persoane angajate ca personal nedidactic.

Asiguram:

Accesul la educatie pentru toti elevii, in egala masura
Pregatirea suplimentara pentru examenele finale, astfel incat absolventii ciclului gimnazial sa se poata inscrie cu succes la cursurile liceale si profesionale
Oferta de discipline optionale, cat mai variata si mai atractiva pentru toti elevii
Studiul limbilor de circulatie (lb. engleza, lb. franceza), incepand cu clasa III
Invatare utilizare PC si navigare Internet